Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a câștigat cu 1-0 (1-0), în fața Progresului Pecica, în etapa a 17-a a Ligii a III-a.

Unicul gol al meciului  fost marcat de golgeterul David Popa, în min. 22, când a reluat din careul mic la o pasă a lui Pamfile. Al 13-lea gol reușit de vârful de atac al alb-violeților în acest campionat! Gazdele puteau egala în min. 90+5, când ex-polistul Bozian a trimis în bară direct din lovitură liberă.

Timișorenii au fost însoțiți la meci de numeroși fani din Peluza Sud.

Politehnica: Murariu – Haloş, Bocşan (c), Vlaicu, R. Ciurel – Prună (90+4, Roşu), Pureca, Olariu (82, Rotariu) – Curescu (69, Mura), D. Popa, Pamfile (82, M. Oprea). Antrenor: Paul Codrea.

Paul Codrea, antrenorul Politehnica Timișoara:

„Nu a ieşit un meci foarte spectaculos. Pentru că şi terenul nu e în condiţii foarte bune, cel puţin astăzi nu a fost. Noi am reuşit să înscriem, apoi am reuşit să ne apărăm destul de compact. Nu au avut mari ocazii, doar din faze fixe şi pe final un pic au pus presiune… Chiar dacă au dominat teritorial. A fost şi tactic, dădusem gol şi era clar că încercam să-i prindem pe contraatac. La cât au muncit remarc toată echipa. Dar dacă ar fi unul, Curescu, jucător sufletist, sperăm să fie bine, e ok, dar mai trebuie să facă un control. Dar toată echipa a muncit, Bocşan a ieşit cu crampe, David Popa muncea ca un fundaş. Toată echipa s-a sacrificat şi doar aşa putem obţine rezultate importante, când se sacrifică toată lumea. Nu înseamnă că dacă am câştigat aici nu o să ne mai întoarcem o dată sau de două ori. Nu e diferenţă mare între noi şi Peciu sau noi şi Oradea, oricine poate să bată pe oricine”