Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a câștigat la scor în etapa a 14-a a Ligii a III-a. A fost 5-2 cu Avântul Periam, după ce la pauză tabela arăta deja 4-0!

Golurile primei părți au fost marcate de Haloș (minutul 12, șut din 25 m), Marincu (minutul 18, a speculat o greșeală a unui fundaș advers și a înscris singur cu portarul), D. Popa (minutul 30, a primit o pasă de la Olariu și a lobat peste portar din marginea careului) și Curescu (minutul 45, șut minunat din 28 m lateral stânga, la colțul lung, la ultima fază a primei reprize).

În actul secund, gazdele au ridicat pedala de pe accelerație și au primit două goluri, reușite de Oancia (minutul 50) și Baranyi (minutul 83), ambele din careu, în urma unor pase de pe stânga. Alb-violeții au mai marcat și ei o dată, prin stoperul Roșu (titularizat din cauza suspendării lui Vlaicu), în minutul 62, cu capul, la un corner.

Pe un frig pătrunzător, puțini spectatori au asistat la meci, dar galeria a fost, ca întotdeauna, prezentă.

Politehnica: Murariu – Haloș, Bocşan (c) (77, Tătaru), Roșu, R. Ciurel – Prună (77, D. Ciurel), Pureca (67, Rotariu), Olariu – Marincu, D. Popa (81, Oprea), Curescu (67, Pașcalău). Rezerve: Miklos – Miclăuș. Antrenor: Paul Codrea.

După meci, antrenorul Paul Codrea ne-a declarat: