Munca din cadrul Academiei Politehnicii e una pe termen lung, nu cu satisfacţii imediate. Totuşi, ne bucurăm azi de un weekend fără eşec în Liga Elitelor, la toate cele patru categorii posibile!

Echipa U19 pregătită de prof. Sorin Brîndescu s-a impus la scor, 5-0 cu formaţia similară a celor de la ACS Kids Tâmpa Braşov, în prima rundă a play-out-ului seriei vestice. Au marcat: Ralf Kuhn (2), Alexandru Spulber, Raul Ţurcaş şi Bogdan Rusu.

Politehnica sub 17 ani a remizat cu Kids Tâmpa, scor 2-2, în etapa I a play-out-ului – Seria Vest. Golurile alb-violeţilor au fost înscrise de Bogdan Pandurescu şi Patrick Paleacu.

Succes pentru Politehnica U16 la debutul în play-off-ul Seriei a 4-a! Băieţii lui Cristi Gălan au trecut cu 2-1 de Transilvania Bistriţa, tot pe teren propriu, şi şi-au consolidat poziţia a 3-a în clasament prin reuşitele lui Denis Boariu şi Sebastian Avramescu.

Trecem în revistă şi victoria palpitantă obţinută de tinerii antrenaţi de Paul Codrea, liderii Seriei 11. Politehnica U15 a învins-o pe Juventus Timişoara, scor 4-3, după ce gazdele au condus cu 3-0! „Remontada” a fost realizată prin golurile lui Bogdan Steta (2), Angelo Radu şi Alex Cercel.

Duminică, 14 noiembrie, de la ora 10:00 (la Baza 2), alb-violeţii U16 primesc replica celor de la ACS Galaxy. În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, Politehnica U16 joacă pe terenul celor de la LPS Bihorul Oradea. La U17, junii noştri primesc sâmbătă, de la ora 14:00, replicat celor de la FK Csikszereda, în timp ce juniorii mari (U19) au meci, tot la Baza 2 şi tot peste şase zile, dar de la ora 12:00, cu rivala UTA!