„După ani de agonie, ne reîntâlnim cu bucurie” a fost mesajul afișat de Peluza Sud Timișoara în vara anului 2019 la meciul contra Rapidului. Pentru că fiecare întâlnire între poliști și rapidiști este motiv de sărbătoare, departamentul de marketing din cadrul clubului nostru a pregătit o serie de premii pentru derby-ul de duminică.

Păstrăm tradiția din acest sezon atipic și oferim șansa suporterilor să fie prezenți duminică pe stadion. Punem la bătaie 15 locuri pe lista delegației oficiale, iar ele vor fi repartizate în felul următor:

》5 locuri pentru suporterii alb-violeți care cumpără bilete virtuale destinate gazdelor: bit.do/POLIvsRAPID

》5 locuri pentru rapidiștii care achiziționează bilete virtuale destinate oaspeților: bit.do/RAPIDoaspeti

》5 suporteri cu statut de membri oficiali în cadrul clubului nostru

NOTĂ! De menționat că tombola pentru locurile rezervate oaspeților va avea loc vineri seara (ora 20:00). Vrem să oferim timp norocoșilor câștigători să își organizeze deplasarea spre Timișoara.

20 Superfan pack-uri pentru meciul cu Rapid!

Biletul tău virtual îți poate oferi și alte oportunități! Politehnica Timișoara continuă campania inițiată împreună cu Superbet și oferă pentru disputa din runda a XV-a 20 Superfan pack-uri! Poliștii și rapidiștii deopotrivă care cumpără bilete virtuale vor fi incluși în cele două tombole.

Tot ce trebuie să faceți e să achiziționați bilete virtuale, iar din totalul biletelor vândute 20 dintre voi veți fi extrași la tombolele premergătoare derby-ului cu giuleștenii:

bit.do/POLIvsRAPID

bit.do/RAPIDoaspeti

Ce anume conține un Superfan Pack?

Superfan pack pentru meciul cu Rapid

✔ Tricou de joc The Last Card

✔ Card de membru oficial Viola

✔ Fanion The Last Card

✔ Fular Poli T

✔ Borsetă Politehnica Timișoara

✔ Broderie Poli T

Vă mulțumim tuturor pentru susținere!

FRAȚI MEREU

POLI și RAPID