Politehnica Timișoara Femina, pe lângă Liga 1, în sezonul 2022-2023 va participa în Liga 3, Campionatul Național de Junioare Under 17, Liga Elitelor Under 15 și Campionatul Național de Junioare Under 13. În urma finalizării înscrierilor, ieri a fost aprobat de către Comitetul Executiv al FRF formatul pentru toate competițiile feminine, stabilindu-se și seriile acestora.

Liga 3

Seria 1

Politehnica Timișoara 2

UTA Arad

Petrolul Ploiești (colaborare cu Student Sport Alba Iulia)

CS Universitatea Craiova

FCU Universitatea Craiova

Oltenia Femina

Format competițional

Se joacă tur – retur + tur suplimentar. Promovează în Liga 2 locurile 1 din fiecare serie la final de campionat. Startul competiției pentru Liga 3 este programat pentru 18 Septembrie.

Campionatul Național Under 17

Seria 1

Fotbal Feminin Baia Mare

Vasas Femina Odorhei

Daliana Carei

Universitatea Olimpia Cluj

Politehnica Timișoara

Interstar Sibiu

Format competițional

Se joacă în sistem tur-retur + tur suplimentar. Primele clasate în cele 3 serii + cel mai bun loc 2 din cele 3 serii se califică la turneul final de 4 echipe.

Liga Elitelor Under 15

Seria 2

Atletic Drobeta

CS Universitatea Craiova

Politehnica Timișoara

UTA Arad

Format competițional

Se joacă în sistem tur-retur/tur-retur, rezultând un total de 12 meciuri. Prima clasată din fiecare grupă se califică la turneul final de 4 echipe. Ultimele clasate din cele 4 serii vor disputa un baraj de menținere/retrogradare în Liga Elitelor/Campionat Național. Cele două jocuri de baraj se vor stabili prin tragere la sorți, câștigătoarele se mențin în Liga Elitelor, iar învinsele retrogradează în Campionatul Național.

Campionatul Național Under 13

Seria 6

Politehnica Timișoara

UTA Arad

Daliana Carei

United Bihor

Format competițional

Se joacă  fiecare cu fiecare tur-retur + tur suplimentar. La finalul competiției se vor selecționa 40 de sportive pentru tăbara de vară.