Antrenor în cadrul Academiei Politehnica Timișoara, unde antrenează începând cu acest sezon echipa U15 – participantă în Liga Elitelor, Alin Paleacu se alătură și secției feminine a clubului. Acesta va antrena echipa U17 și echipa satelit – participantă în Liga 3 și compusă în special din jucătoarele echipei U17.

În vârstă de 47 de ani, Alin Paleacu deține Licența A UEFA și activează în cadrul Academiei Politehnica Timișoara din anul 2019. În sezonul trecut a antrenat echipa U17 a Academiei, participantă în Liga Elitelor. În trecut, acesta a fost șeful centrului de juniori la CSC Dumbrăvița, dar a ocupat și funcția de antrenor secund la FC Caransebeș, ACS Poli Timișoara. În prezent este și referent zonal din partea Federației Române de Fotbal.

”Mulțumesc celor din conducerea secției feminine pentru că s-au gândit la mine în acest proiect frumos și sănătos! Nu am mai lucrat cu fete până acum și este o mare provocare pentru mine, mai ales că echipa U17 este formată în special din generația 2007, care vine din postura de campioană națională la U15. Sper să avem o colaborare de lungă durată și să ne îndeplinim obiectivele” a declarat Alin Paleacu.