Clubul de fotbal ASU Politehnica Timișoara dorește să vină cu câteva precizări înaintea începerii sezonului 2018/2019 al Ligii a II-a la fotbal.

Reamintim tuturor reprezentanților mass-media, precum și reprezentanților celorlalte cluburi aflate în competiție alături de noi că denumirea oficială a clubului este ASU Politehnica Timișoara, club organizat în jurul Universității Politehnica Timișoara, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România. Precizăm acest lucru în vederea evitării viitoarelor confuzii, ce pot fi cauzate de existența unor entități cu denumiri asemănătoare, însă cu mod de organizare diferit. Mai multe detalii despre felul în care ASU Politehnica Timișoara este organizată și condusă puteți găsi pe site-ul oficial al clubului, în secțiunile Povestea noastrăProfilul clubului și Codul etic.

De asemenea dorim ca pe această cale să transmitem tuturor celorlalte competitoare, și implicit și conducătorilor lor, să aibă o atitudine civilizată pe toată durata campionatului, atât în teren, cât și – mai important – în afara lui. Situația specială ce există în fotbalul timișorean, cu trei echipe care și-au câștigat locul în Liga a II-a prin eforturi proprii, ne obligă să respectăm regulile și spiritul sportului și ale fair-play-ului, evitând orice atacuri asupra altor persoane sau entități angrenate în fenomenul fotbalistic. Aceasta este, de fapt, linia pe care am început în urmă cu șase ani și pe care vom merge și în continuare.

Cu speranța în suflet că Timișoara va face din nou performanță în acest nou sezon vă dorim tuturor zile cu soare și vă așteptăm la stadion!

POLITEHNICA TIMIȘOARA

Timișoara

1 august 2018