Pentru Politehnica Timişoara urmează sâmbătă un nou joc foarte important în campionat, pe terenul formaţiei AFC Unirea 04 Slobozia.

„Ne aşteaptă un joc greu, am văzut Slobozia şi la Bacău, e o echipă mult schimbată în bine, au un antrenor cu experienţă. E o echipă foarte bine organizată, cu un cuplu de atacanţi foarte buni. Au o suprafaţă de joc, nu excepţională, dar nici rea, se poate juca fotbal. E un meci greu şi important, pentru că trebuie să rămânem acolo în faţă. Au rămas aceleaşi zece echipe care se bat pentru şase locuri, orice pas greşit poate să fie fatal. Noi avem un joc mai puţin faţă de alte pretendente, mergem încrezători, trebuie să arătăm bine la Slobozia. Dar dacă nu vom avea determinare şi concentrare, ne vom chinui şi vom avea de pierdut”, a declarat Dan Alexa, antrenorul principal al alb-violeţilor.

„E o săptămână importantă, în care pregătim deplasarea la Slobozia. Este un meci foarte important, deoarece venim după o victorie şi trebuie să continuăm tot aşa… să ne asigurăm cât mai repede locul în play-off. Au început şi ei cu o victorie, la Bacău, trebuie să fim foarte concentraţi la această partidă pentru că nu va fi una uşoară. Ne aşteaptă un teren asemănător cu cel de pe Ştiinţa, unul mic, gazonul probabil nu o să fie de cea mai bună calitate şi va fi un meci de luptă”, a spus şi Călin Jurj.

Fundaşul dreapta, revenit în plenitudinea forţelor după accidentarea suferită în prima parte a sezonului, apreciază că presiunea luptei pentru primele locuri e benefică: „E o presiune pozitivă, deoarece nu ne-am aflat niciodată în această ipostază şi vrem să demonstrăm că ne merităm locul în play-off şi putem să ne batem cu cei mai buni. Eu personal mă simt foarte bine, am trecut şi peste accidentare, am făcut o pregătire bună şi abia aştept să intru în teren”.

Partida AFC Unirea 04 Slobozia – Politehnica Timişoara se dispută sâmbătă, 27 februarie, de la ora 11.00, în etapa a XVII-a a Ligii 2. Ialomiţenii ocupă locul 17, cu 15 puncte din 14 meciuri contabilizate, în timp ce alb-violeţii sunt pe poziţia a 2-a, cu 27 de puncte din 15 jocuri. Meciul nu e televizat, dar va fi transmis în direct pe canalul nostru oficial de YouTube. Pentru a acoperi costurile acestei deplasări Politehnica a lansat biletele speciale – „Loc în autocar”. Echipa noastră se va deplasa de vineri pentru acest joc, pe calea aerului, urmând să se cazeze la Slobozia.