Pe tricourile de joc scrie clar #unclubdiferit, iar acest detaliu denotă clar că fotbalul nostru este destinat exclusiv suporterilor. De aproape un an de zile meciurile de fotbal nu au același farmec din cauza restricțiilor impuse la evenimentele sportive. Ne este dor să vedem poliști cu fularele în tribune, bannere arborate pe garduri, steaguri înălțate spre cer…

www.bit.do/SLOBOZIAvsPOLI

Încercăm de fiecare dată ”să vă aducem” cât mai aproape de Mera&co prin intermediul acțiunilor din mediul online. Bilete virtuale, challenge-uri, concursuri de pronosticuri, îndemn către campania de înscrieri ca membri oficiali ai clubului nostru, toate aceste informații sunt întreprinse pentru a acoperi o parte (de ce nu în totalitate?) din bugetul rezervat pentru costurile de organizare a meciurilor.

Astfel, exact cum menționam și în articolele precedente, impactul bugetar pe care îl suportă clubul nostru pentru un meci jucat pe teren propriu este de peste 33.000 lei. Toate detaliile sunt prezentate aici: www.sspolitehnica.ro/1921challenge-vs-astra.

La un calcul simplu, minim 2.200 de bilete virtuale ar fi suficiente pentru a acoperi în totalitate costurile prezentate în link-ul de mai sus. Din păcate, cu greu reușim să trecem de pragul de 1.000 de bilete virtuale vândute, dar asta nu înseamnă că dezarmăm! #maximumpentruPoli oferim cu toții! Fiecare treaptă urcată în această campanie reprezintă o reușită pentru noi și vă suntem recunscători tuturor pentru sprijin.

MINIM 850 DE BILETE PENTRU MECIUL CU SLOBOZIA!

Da, exact cum scrie și în acest titlu, avem nevoie de minim 850 de bilete virtuale vândute pentru a acoperi în totalitate cheltuielile pentru etapa din județul Ialomița, contra celor de la Unirea Slobozia.

TOTAL: 10.500 LEI

TRANSPORT AVION
50%
CAZARE
30%
ALTE CHELTUIELI DEPLASARE
15%
TRANSMISIE LIVE YOUTUBE
5%

Campania ”loc în autocar” a pornit de la ideea de a susține echipa și în meciurile din deplasare. Toți banii strânși în urma locurilor rezervate vor acoperi costurile acestei etape și vă invităm să vă ”rezervați” locul în ceea ce se anunță a fi ”o deplasare virtuală” masivă.

Dacă nu acum, atunci când să oferiți #maximumpentruPoli? 

Momentan, până la momentul radactării acestui articol, 285 de suporteri poliști și-au rezervat locul în autocar pentru prima deplasare a anului.

TOTUL DEPINDE DE TINE! VINO ALĂTURI DE NOI!

Link bilete virtuale: bit.do/SLOBOZIAvsPOLI.

IMPLICĂ-TE! PROVOACĂ-ȚI PRIETENII! CUMPĂRĂ BILETE VIRTUALE!

Vă mulțumim tuturor! Stimă!

MAI MULT CA ORICÂND, POLI SUNTEM NOI!