Astăzi, la Baza 2, a avut loc al doilea joc de pregătire pentru tinerii care participă la acţiunea de trial organizată săptămâna aceasta de Politehnica. Adversarul, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, liderul Seriei a 8-a a Ligii 3, s-a impus cu 4-1 (1-0).

Spre deosebire de remiza de marţi, scor 2-2 cu CSC Dumbrăviţa, în meciul cu galben-albaştrii au fost văzuţi şi doi tineri mijlocaşi de la ACS Viitorul Cluj, ambii născuţi în 2003 – Denis Fărăgău şi Denis Calo.

Scorul a fost deschis în minutul 34 de Grancea, din penalty. După pauză Jichici (min. 50) a majorat diferenţa în urma centrării lui Coroiu. Iar imediat echipa noastră a redus din diferenţă prin Mihai Jorza în urma unei centrări din banda stângă. Din minutul 68 scorul a fost 1-3 în urma unei lovituri libere executate puternic de Mancaş. Iar cu nouă minute înainte de final acelaşi jucător al Ghirodei a mai marcat o dată, cu un şut pe jos, lângă bara din dreapta lui Cuzmanovici.

Pentru tinerii care s-au pregătit săptămâna aceasta sub comanda staff-ului tehnic al Politehnicii mai urmează o zi de pregătire, vineri. „Concluziile le tragem mâine, după ce terminăm întreaga acţiune… (Marţi) au fost cei din Centru pe care i-am văzut şi cu ei o să ne întâlnim şi anul viitor, când începem pregătirea, şi au fost cei care care au fost împrumutaţi la Liga 3 şi acum (azi) aveam pe alţii pe care doream să-i vedem”, a specificat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

La oaspeţi au evoluat trei jucători împrumutaţi de la Politehnica: Ilie Velcan, Robert Ehling şi Dragoş Coroiu.

Politehnica II: Urdeş – Amariei, A. Mada, Huminic, D. Bot – Fărăgău, Marincu – Butucel, D. Calo, Periat – Nagamatsu. Au mai intrat: Cuzmanovici – Stemate, Eperieş, Gologan, Jorza, Savian şi D. Olariu.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii: Golban – Sporin, Rosuş, Hecsko, Velcan – Miclău, Trandu – Hissayn, Grancea, Iseini – Jichici. Au mai intrat: Ciocan – Scafaru, Cochinţu, Stupu, Coroiu, Zavaleche, Precup, Ehling şi Mancaş.

Detalii de la primul joc, inclusiv lista trialiştilor AICI.

În altă ordine de idei, ieri după-masă Politehnica a revenit la Peciu Nou, la invitaţia gazdelor ospitaliere, la exact trei săptămâni de la acţiunea „Poli vine în curtea şcolii!”, eveniment după care echipa noastră a cunoscut un mult aşteptat reviriment în campionat. Dacă atunci băieţii noştri s-au recunoscut învinşi de către trupa Liceului Teoretic din localitate, miercuri, alb-violeţii, cu o garnitură întinerită, şi-au luat „revanşa” într-un meci al prieteniei, scor 2-0, cu liderul Ligii a IV-a Timiş – CSC Peciu Nou. Răzvan Prodan şi Doru Andrei au punctat în repriza secundă. Antrenorul Nicolae Croitoru a mizat pe: Murariu – Sofran, Prodan, Huminic, Pamfile – D. Andrei, Ignea, Bâte, Oanea – Bakoş, D. Olariu. Au mai intrat pe parcurs: Cuzmanovici (în poartă) şi Spulber. Imagini de la acest joc, în link. Alb-violeţii intră oficial sâmbătă în vacanţă şi reiau pregătirile pe data de 10 ianuarie 2022.