Luceafărul Oradea vs Politehnica Timişoara

2

Luceafărul Oradea

win
  • Marius Feher - 1 goal(s)
  • Vlad Rusu - 1 goal(s)
1

Politehnica Timişoara

loss
  • Deian Sorescu - 1 goal(s)
mai 20, 2018 | 11:00 am

Recap

Final de meci. Luceafărul se impune cu 2-1, după o repriză secundă dominată în totalitate. Politehnica s-a „stins” după aproximativ o oră de joc și nu a mai contat pe faza ofensivă.

Min. 90 Schieb reia de la 18 metri, din poziție favorabilă, însă prea moale, iar Gudea reține. Doar două minute suplimentare pentru această partidă!

Min. 90 Cartonaș galben văzut de Vasile Pop.

Min. 87 Vlad Rusu îl depășește în viteză pe Scutaru, pătrunde de pe partea dreaptă în careu și trimite pe lângă stâlpul de la colțul lung.

Min. 85 Pătrundere de pe dreapta a lui Vasile Pop, care trage din unghi în blocajul lui Mera.

Min. 84 Schimbare la Poli: iese Motreanu, intră Gașpar.

Min. 78 Ultima schimbare la gazde: iese Valies, intră Toriște.

Min. 77 Taub șutează de la peste 30 de metri, mingea trece nu foarte departe de transversală.

Min. 75 Cartonaș galben văzut de Taub.

Min. 73 2-1 Gol Luceafărul! Feher șutează de la 18 metri, în bara din stânga lui Dur-Bozoancă, mingea ricoșează la Vlad Rusu, care trimite, cu capul, în direcția opusă.

Min. 70 1-1 Gol Luceafărul! Gazdele egalează, prin Marius Feher, care a șutat fără preluare, de la 20 de metri, la firul ierbii, în stânga lui Dur-Bozoancă.

Min. 69 Lovitură liberă de la 18 metri, din poziție centrală, executată de Vasile Pop, iar Dur-Bozoancă s-a întins și a respins în corner.

Min. 65 A doua schimbare pentru gazde: a ieșit Rocha, iar în locul său a intrat A. Dulca.

Min. 63 Ocazie imensă pentru Luceafărul: corner executat de Vasile Pop de pe dreapta, pentru reluarea cu capul a lui Cristian Oroș, din patru metri, puțin peste poartă.

Min. 62 Prima schimbare la Poli: iese V. Nicolae, intră Schieb.

Min. 61 Sorescu pătrunde în careu și trimite, ușor din lateral stânga, pe lângă stâlpul de la colțul lung.

Min. 58 Cartonaș galben și pentru Valies, pentru un fault asupra lui Poparadu, care a primit îngrijiri medicale.

Min. 56 Ocazie uriașă pentru Luceafărul, Tînc scoate balonul pentru reluarea din șase metri a lui Oroș, însă căpitanul orădenilor trimite alături.

Min. 54 Primul galben din tabăra polistă, văzut de Mera, pentru un fault la 20 de metri de propria poartă asupra lui Feher.

Min. 53 Sorescu înaintează cu balonul la picior și șutează de la 20 de metri, din poziție centrală, însă mult peste poartă.

Min. 46 A început repriza a doua. O primă schimbare la gazde: a intrat V. Pop în locul lui Neacșa.

Pauză la Sânmartin. Politehnica e în avantaj, 1-0, după o repriză echilibrată, cu ocazii de ambele părți.

Min. 45 Galben și pentru Alin Țegle.

Min. 39 Motreanu centrează de pe dreapta, pentru încercarea de „foarfecă” a lui V. Nicolae, din centrul careului, dar mingea trece departe de poartă. Publicul gazdă l-a aplaudat însă pe „Ciubuc” pentru intenție.

Min. 34 Vlad Rusu scapă pe partea dreaptă, încearcă să trimită mingea, din unghi, peste Dur-Bozoancă, însă nu nimerește poarta. A fost prima ocazie după mai bine de zece minute, în care s-a jucat mai mult în zona centrală a terenului.

Min. 22 Fondul sonor al arenei din Sânmartin e asigurat de galeria polistă, care numără aproximativ 100 de suporteri și care cântă neîncetat.

Min. 21 Primul cartonaș galben al meciului îl vede căpitanul gazdelor, Cristian Oroș, pentru un fault dur, la centru, asupra lui V. Nicolae.

Min. 16 Șut bun prins de Alin Țegle, de la 25 de metri, lateral stânga, iar Dur-Bozoancă se întinde și respinge în corner.

Min. 14 Neacșa execută slab, chiar pe direcția lui Dur-Bozoancă, o lovitură liberă de la 25 de metri.

Min. 11 Primă ocazie cu adevărat mare pentru Luceafărul. Neacșa a centrat de pe stânga pentru reluarea din patru metri a lui Vlad Rusu, însă Dur-Bozoancă a fost la post și a reținut.

Min. 8 Ocazie uriașă a Politehnicii. Sorescu centrează în fața porții, Plămadă nu reușește să reia, iar Vasile Nicolae, pe a doua bară, ajunge mult prea târziu.

Min. 4 0-1 GOOOOL POLI! Contraatac al Politehnicii, Sorescu scapă singur de la centrul terenului, Gudea iese hazardat, iar șeptarul polist îl lobează elegant, de la 25 de metri.

Min. 4 Dur-Bozoancă comite henț, prinzând mingea în afara suprafeței de pedeapsă, iar Luceafărul a beneficiat de o lovitură liberă din lateral dreapta, rămasă fără rezultat.

Min. 1 A început meciul.

Politehnica Timișoara evoluează astăzi pentru ultima oară în deplasare în actualul sezon. Alb-violeții întâlnesc, de la ora 11:00, pe baza din Sânmartin, pe Luceafărul Oradea. Se întâlnesc două echipe fără obiectiv pe acest final de sezon, bihorenii asigurându-și matematic prezența în liga secundă și pentru viitoarea stagiune, prin punctul obținut miercuri, la Motru.

Luceafărul Oradea (antrenor Cristian Lupuț): Gudea – Valies, Oroș (cpt.), Tînc, Trif – Feher, Țegle – Antohi, Neacșa, Rocha – Vl. Rusu. Rezerve: Cristea – A. Dulca, V. Pop, Ban, Ludușan, Mutu, Toriște.
Politehnica Timișoara (antrenor Antonio Foale): Dur-Bozoancă – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Taub – Poparadu, Coadă – Motreanu, Sorescu, V. Nicolae – Plămadă. Rezerve: Borbei – Giuricici, Schieb, Ghinescu, Gașpar, Prodana, M. Jorza.

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Ovidiu Arusoaei, Florin Cosma (ambii din Piatra Neamț). Rezervă: Mihai Domșa (Aiud). Observatori: Lucian Măiereanu (Brașov), Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Detalii

Dată Ora Campionat Sezon Ziua meciului Rezultat final
mai 20, 2018 11:00 am Liga a 2-a 2017/2018 Etapa 36 90'

Rezultate

Club1st Half2nd HalfGoals
Luceafărul Oradea022
Politehnica Timişoara101