Ştiinţa Miroslava vs Politehnica Timişoara

2

Ştiinţa Miroslava

win
  • Robert Asăvoaei - 1 goal(s)
1

Politehnica Timişoara

loss
  • Vasile Nicolae - 1 goal(s)
mai 12, 2018 | 1:00 pm

Recap

Final. Politehnica pierde toate punctele la Miroslava, după un autogol al alb-violeților în minutele de prelungire.

Min. 90+2 2-1 Miroslava dă lovitura printr-o greșeală a poliștilor. Dascălu a scăpat balonul printre mâini, iar Bilia, venit din alergare, a intrat cu tot cu minge în poartă.

Min. 85 O nouă ocazie mare pentru Poli! Vasile Nicolae centrează de pe stânga, Plămadă așează balonul cu călcâiul, iar Sorescu, din șapte metri, poziție centrală, trimite alături.

Min. 82 Dublă ocazie pentru gazde. Mai întâi, Dascălu a respins o lovitură de cap a lui Nemțanu, mingea a ajung la Izmană, care a reluat din șase metri, dar portarul polist a respins cu piciorul în corner. Gazdele domină la posesie, iar alb-violeții încearcă să dea replica pe contraatac.

Min. 73 Lazea părăsește terenul accidentat, iar în locul său intră Taub.

Min. 66 Prima schimbare și la Poli: a ieșit Giuricici și a intrat Schieb.

Min. 58 Schimbare la gazde: iese Țapu și intră Buhăcianu.

Min. 56 Ocazie imensă pentru Poli! Plămadă e lansat în adâncime, Târnovanu iese și respinge greșit, doar până la Lazea, care l-a lobat, de la 35 de metri, mingea a mușcat pâmântul în fața porții goale și apoi a lovit transversala.

Min. 55 Vasile Nicolae trimite o diagonală pe stânga spre Sorescu, care șutează însă slab, pe direcția portarului, din interiorul careului.

Min. 52 Lovitură liberă din lateral stânga, de la 25 de metri, trimisă direct pe poartă de Vasile Nicolae, însă Târnovanu a reușit să respingă.

Min. 48 Politehnica a început în ofensivă partea secundă. Alb-violeții au beneficiat de o lovitură de colț bătută de pe dreapta, de Sorescu, însă balonul a fost respins de apărarea gazdelor.

Min. 46 A început repriza a doua.

Final de primă repriză la Uricani. 1-1 între Știința și Politehnica, după o primă repriză echilibrată, cu

Min. 42 Șansă de gol pentru Miroslava, prin Taciuc, care scapă spre poarta polistă, dar trage slab, direct în brațele lui Dascălu.

Min. 40 1-1 GOOOL POLI! Vasile Nicolae a înscris, profitând și de o greșeală a portarului Târnovanu. Plămadă a recuperat în jumătatea adversă, a întors la Sorescu, care după ce a driblat un adversar i-a pasat lui „Ciubuc”, al cărui șut din interiorul careului a fost și deviat de un fundaș al gazdelor.

Min. 35 1-0 Gazdele au deschis scorul. Robert Asăvoaei a pătruns în careu din stânga, a ajuns față în față cu Dascălu și a înscris.

Min. 33 Ocazie mare pentru Poli! Centrare Ghinescu de pe stânga, pentru lovitura de cap a lui Giuricici, din șase metri, la rădăcina barei din dreapta portarului.

Min. 31 Sorescu pătrunde și șutează de la 20 de metri, iar portarul gazdelor respinge cu mare greutate de lângă bară.

Min. 28 Jocul s-a mai calmat în aceste momente. Cele două echipe comit greșeli la contrucție, reușind rareori să lege mai mult de trei pase.

Min. 26 Pe stadionul din Miroslava se află aproape 50 de suporteri poliști care asigură fondul sonor. Ei au ajuns în această dimineață în zona Iașului, după o călătorie lungă cu trenul, începută ieri după-amiază. Tribuna principală a stadionului „Comunal” e și ea arhiplină.

Min. 12 Centrare a lui Agrigoroaei de pe stânga pentru reluarea lui Taciuc, din apropiere, în bară!

Min. 5 Căruță șutează de la 22 de metri, în brațele lui Dascălu.

Min. 3 Sorescu îi așează mingea lui Bilia, din lovitură liberă, dar fundașul polist trimite peste poartă de la 20 de metri.

Min. 1 A început meciul.

Politehnica Timișoara joacă astăzi, în deplasare, la Uricani, cu Știința Miroslava. Partida a început la ora 13:00, prin bunăvoința gazdelor, care au mutat-o cu două ore mai târziu față de ora obișnuită, pentru a prilejui prezența suporterilor poliști la meci.

Miroslava (antrenor Adrian Kereszy): Târnovanu – Andr. Chindriş, H. Crişan (cpt.), Seb. Bucur, Agrigoroaei – Săvoaia – Viorică, Taciuc, Căruţă, Asăvoaei – Ţapu
Rezerve: Turiţă – Izmană, Nemţanu, Buhăcianu, Ed. Sandu, Iovu, Ambrosie

Politehnica Timișoara (antrenor Iulian Prodana): Dascălu – Motreanu, Bilia, Krausz, Ghinescu – Poparadu – Giuricici, Lazea, Vas. Nicolae, Sorescu – I. Plămadă Rezerve: Borbei – Al. Prodana, D. Radu, Măd. Ursu, Gaşpar, Schieb, Taub

Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina, PH) – Cristian Voicu (Focșani), Andrei Roman (Târgu Neamț). Rezervă: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe). Observatori: Valeriu Ioniță (București), Ciprian Anton (Suceava)

Detalii

Dată Ora Campionat Sezon Ziua meciului Rezultat final
mai 12, 2018 1:00 pm Liga a 2-a 2017/2018 Etapa 34 90'

Rezultate

Club1st Half2nd HalfGoals
Ştiinţa Miroslava112
Politehnica Timişoara101