Suntem mândri să anunțăm parafarea unui nou parteneriat, Bîrsășteanu Imaging Solutions alăturându-se proiectului Politehnica Timișoara Femina și susținându-l în drumul către succes!

Bîrsășteanu Imaging Solutions oferă servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță atât prin dotări, cât și prin echipa medicală de profesioniști, cu o îndelungată experiență în domeniu.

Facilitățile oferite de către partenerii noștri acoperă investigarea unui spectru larg de accidentări ce pot apărea în timpul antrenamentelor sau jocurilor, permițând echipei medicale a clubului să facă o evaluare rapidă și exactă a tipului de leziune, perioadei de repaus și recuperare, precum și tratamentul adecvat ce se impune.

Bîrsășteanu Imaging Solutions oferă servicii de RMN pentru extremități, metodă noninvazivă de vizualizare a diferitelor tipuri de țesuturi din corpul uman, precum și servicii de osteodensitometrie, sau scanare DEXA – metoda radiologică prin care se evaluează densitatea osoasă la nivelul întregului sistem osos.

Vă mulțumim pentru că ne susțineți în încercarea de a aduce titlul de campioană în Timișoara!