Azi dimineaţă, pe arena „Ştiinţa”, a avut loc un joc de pregătire în care au fost văzuţi în acţiune jucătorii aflaţi în probe la echipa noastră. Oponenţii lor au fost juniori ai Politehnicii de la grupele 2003, -04 şi -05.

Echipa formată preponderent din trialişti a câştigat jocul cu 1-0 prin golul lui Bogdan Pop (minutul 10) din penalty, în urma unui fault făcut asupra lui Samuel Costea, jucător sosit în probe de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Cu echipa noastră nu se mai pregăteşte Andrei Luduşan (dintre jucătorii prezenţi la reunire), în schimb, au mai sosit în probe câţiva jucători, despre care găsiţi detalii mai jos.

Repriza I: Păduraru – Sporin (ACS Poli), Moțiu, Codrea, R. Popa (ACS Poli) – Vidrăsan, Flavius Budin (2001, Cugir), Angelo Iuga (1997, Pecica), B. Pop (CFR Cluj), Samuel Costea (2001, Ghiroda) – Alin Dobre (2002, Academica Clinceni II)

Repriza a II-a: Popeţ – Dincă, Stoia (toţi ACS Poli), Bîrlovean, Coroiu – Gologan, Grimmer (Fortuna), Trip, Gaşpar, Românu (ACS Poli) – Piţigoi.

„A fost un joc destul de reuşit, dar din păcate sunt mulţi jucători şi nu am reuşit să mă axez decât pe cei de la echipa mea şi pe ceilalţi, de la juniori, i-a urmărit Sorin (Brîndescu). La noi au fost 20 de jucători, i-am urmărit pe toţi şi am decis să rămână doar şase dintre ei, care vor continua încă o săptămână alături de noi iar sâmbăta viitoare urmează să definitivăm trialurile. A fost un trial preliminar şi săptămâna viitoare vom trage linie şi ne vom axa după aceea pe jucătorii seniori ca să ne completăm lotul. Săptămâna viitoare vom continua pregătirile pe plan local, cu câte două antrenamente şi cu un joc sâmbătă, acasă, aşteptăm suporterii să fie alături de noi. Din data de 5 (iulie) intrăm într-un cantonament, o pregătire centralizată şi cu jocuri amicale din trei în trei zile”, a declarat antrenorul principal Dorin Toma după jocul-şcoală de azi.

Echipa noastră urmează aşadar să dispute un prim amical sâmbătă, 3 iulie, pe teren propriu, adversarul urmează să fie confirmat curând. Programul jocurilor amicale continuă astfel:

10 iulie – CSM Reşiţa (deplasare)
14 iulie – CSM Reşiţa (acasă)
17 iulie – OFK Kikinda (deplasare, Serbia)
21 iulie – CA Oradea (acasă)
24 iulie – Ripensia