În luna iunie 2020 vă aduceam la cunoștință situația suporterului polist, totodată membru oficial în cadrul clubului nostru, Iulius Roșca: bit.ly/38YNMAS.

Vă reamintim că Iulius a suferit un atac cerebral vascular și este internat momentan pe secția clinică Anestezie Terapie Intensivă (ATI). În curând, atunci când starea lui de sănătate se ameliorează și medicii vor permite, va fi transferat la un centru de recuperare. După ce v-am prezentat situația critică prin care trece Iulius, voi, suporterii din #familiaviolet, ați dat dovadă de solidaritate și în decurs de o săptămână ați virat 3.000 lei în contul Druckeriei. Reprezentanții asociației au redirecționat în totalitate suma către soția lui Iulius, doamna Roșca Brîndușa-Silvia.

Pentru Iulius va urma o perioadă foarte grea, iar cheltuielile financiare pentru susținerea programului de recupere vor fi ridicate.

Cu toții ați dat cel puțin o dată mâna cu Iulius la meciurile Politehnicii, împreună ne-ați încurajat la Racovița, Nădrag, Boldur, Ișalnița, Cugir sau Lupac. Având în vedere aceste considerente și a simplului fapt că Iulius este un adevărat susținător al proiectului nostru încă de la începuturi, am decis împreună cu Flavius Ivan, artistul din spatele paginii ColorS – Flavius Ivan, să scoatem la licitație un tablou realizat de artistul polist expres pentru ajutorarea lui Iulius.

Cum licitez? Cum pot ajuta?

Tabloul realizat de Flavius Ivan este intitulat “Vara” și are următoarele caracteristici:

·         acuarele pe carton;

·         dimensiune: 21 cm x 30 cm (A4);

·         rama neagră cu sticlă este inclusă.

Licitația se va desfășura în perioada 15 iulie 2020 – 19 iulie 2020 (ora 17:00), pornește de la 200 lei și va avea loc prin comentarii la postarea aferentă de pe rețelele de socializare (facebook, instagram, twitter), mesaj privat sau prin intermediul adresei de email: contact@sspolitehnica.ro.

De asemenea, cei care doresc să îl susțină pe Iulius Roșca în drumul lui spre recuperare au posibilitatea să vireze bani în contul doamnei Roșca Brîndușa-Silvia.

Beneficiară: Roșca Brîndușa-Silvia

Cont lei: RO84BTRLRONCRT0200453301

Cont euro: RO34BTRLEURCRT0200453301

Banca Transilvania

SWIFT/ BIC: BTRLRO22

Viața este prioritară, iar în astfel de momente trebuie să fim uniți și solidari.

Fii tare și te așteptăm pe stadion, Iulius!