Grupele mari ale Academiei Politehnica au disputat astăzi, 27 noiembrie, ultimele partide de campionat din acest an calendaristic.

Politehnica U19 a remizat acasă în duelul timişorean cu LPS Banatul, scor 1-1. Reuşita alb-violeţilor a fost semnată de Dan Pureca. Elevii lui Sorin Brîndescu află mâine dacă vor rămâne lideri pe timpul iernii în play-out-ul seriei vestice, după jocul UTA – Ripensia, principalele urmăritoare, aflate la două, respectiv trei puncte distanţă. Echipa noastră va relua campionatul pe 19 martie, pe terenul celor de la LPS Bihorul (etapa a V-a).

Egal la acelaşi scor şi pentru puştii sub 17 ani alb-violeţi, care au întâlnit, tot la Baza 2, pe Gaz Metan Mediaş, în etapa a IV-a a play-out-ului din Seria Vest. Pentru formaţia noastră a marcat Patrick Paleacu. Politehnica Under 17 rămâne pe podium, cu 19 puncte, indiferent de rezultatul de mâine dintre Kids Tâmpa Braşov şi LPS Bihorul Oradea. Echipa pregătită de Alin Paleacu va relua de asemenea campionatul cu un joc în fief-ul celei din urmă, programat de asemenea pe 19 martie 2022!

Duş rece pentru una dintre grupele-revelaţie ale Academiei în acest an. Puştii noştri sub 16 ani au cedat, scor 0-5, în deplasare la CFR Cluj, a doua clasată în play-off-ul Seriei a 4-a! Politehnica U16 (foto) rămâne de sărbători pe poziţia a treia a clasamentului, cu 28 de puncte, şi va avea următorul meci în Liga Elitelor tocmai pe 19 martie, când alb-violeţii primesc replica concitadinei Ripensia.

Reamintim că la U15, poliştii antrenaţi de Paul Codrea sunt liderii Seriei a 11-a, având după desfăşurarea etapei a VII-a (în care echipa noastră a stat) un avans de cinci puncte faţă de locul 2, ocupat de ACS Galaxy Timişoara.