Melinda Nagy este noua jucătoare a Politehnicii Timișoara. Fundaș solid în vârstă de 22 de ani, aceasta vine din postura de jucătoare liberă de contract din Ungaria, de la formația Diósgyőri VTK. A trecut prin două operații în ultimele luni, însă managerul Mirel Albon cunoscând-o foarte bine, a dorit ca Melinda să facă recuperarea la Timișoara, urmând apoi ca aceasta să se integreze și în echipă.

Melinda Nagy a fost jucătoare de bază în loturile de junioare ale României, are selecții și la naționala mare, experiența internațională fiind completată și cu meciuri în UEFA Women’s Champions League alături de Universitatea Olimpia Cluj.

„Vin după o perioadă dificilă cu două operații și sunt în perioada de recuperare. Lucrând atât de mulți ani cu domnul Albon în trecut, mi-a propus să vin aici să mă pun pe picioare, ca mai apoi să joc. Îmi place proiectul Politehnica Timișoara, am încredere că obiectivele propuse pot fi atinse și abia aștept să revin pe teren pentru a pune umărul în drumul către trofee al echipei” spune Melinda Nagy.

Meli, bine ai venit la Poli!