Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu antrenorul Bogdan Andone în privinţa rezilierii contractului. Pe această cale îi mulţumim pentru eforturile sale în cel de-al doilea mandat pe banca alb-violeţilor şi îi dorim mult succes în continuare în cariera de tehnician.

„Pe mine, la Poli m-au convins să vin în primul rând cei din Druckeria, cei mai devotaţi suporteri ai unei echipe din România. Unii care nu doar că îşi declară dragostea pentru echipă, ci îşi cheltuie şi banii pentru ea. Şi pentru că aceşti oameni şi-au dat demisia din Consiliul de Administraţie, am decis ca în spirit de solidaritate cu ei să plec şi eu. Sper ca odată cu plecarea mea, se vor investi banii care au fost promişi în vară, când am venit eu la echipă. Ar fi păcat ca lupta dusă de cei din Druckeria în cei zece ani de la înfiiţarea acestui proiect frumos să fie în van.

Poate părea ciudat pentru cei care se uită doar la puncte, dar echipa începuse să joace. Iar adversarii din ultimele meciuri pot confirma asta. Dar pentru viitorul echipei, care are nevoie de bani, eu plec. Sper ca lucrurile să se schimbe urgent şi Poli să aibă rezultate. Este nevoie de preşedinte, este nevoie de o conducere profesionistă, iar jucătorii să simtă susţinerea clubului. Le urez baftă celor care vin la echipă!”, a declarat Bogdan Andone.

Fostul tehnician al alb-violeţilor a ţinut de asemenea să facă următoarele precizări:

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru modul în care am colaborat şi pentru munca depusă, staff-ului tehnic si auxiliar (doctor, maseur, magazioner). Şi, nu în ultimul rând, suporterilor, pentru susţinerea lor la toate meciurile jucate, acasă şi în deplasare!

Cred cu tărie în această echipă şi sunt convins că va obţine rezultatele pe care suporterii le doresc!

Înainte Politehnica!”

La începutul săptămânii viitoare vom reveni cu mai multe veşti legate de staff-ul Politehnicii Timişoara.