Politehnica a cedat cu 0-3 pe terenul celor de la FK Csikszereda iar antrenorul Nicolae Croitoru a subliniat că echipa nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

„E un eşec usturător, au fost 50 de minute în care jocul nu anunţa un aşa rezultat. Din păcate, după 1-0, jocul a căpătat o altă turnură. Am riscat, în ideea de a înscrie, am dat spaţii adversarilor, ne-am pierdut organizarea şi în final s-a ajuns la rezultatul de 3-0″, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Întrebat despre faza penalty-ului, care a dus la deschiderea scorului, Croitoru a răspuns: „Nu vreau să comentez în niciun fel arbitrajul, pentru că noi trebuia să fim pe durata celor 90 de minute egali, cel puţin, ca evoluţie. Trebuia să arătăm altceva, era un joc important, ştiam lucrurilea acestea, le-am pregătit ca atare, din păcate astăzi nu am reuşit nimic din ceea ce ne-am propus”.

Pe lângă absenţele lui Rogosic şi Sîntean, din compartimentul ofensiv, echipa noastră a mai avut o problemă medicală, cu goalkeeperul George Păduraru. „S-a accidentat ieri la antrenament, a făcut o întindere şi ăsta a fost motivul pentru care a fost o schimbare forţată. Sigur, a fost pe bancă, dar din păcate nu am putut să-l folosim”, a conchis Nicu Croitoru.

La finele săptămânii viitoare, în care echipa noastră va sta în Liga 2, se doreşte un joc amical care va fi anunţat la momentul perfectării.