Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii, regretă că elevii săi nu au făcut pasul în semifinalele Cupei României, fiind învinşi la loviturile de departajare de către prim-divizionara FC Argeş.

„Nu a fost să fie, noi ne-am fi dorit să mergem mai departe. Mai ales că este şi această sărbătoare a clubului, una deosebită – 100 de ani de la înfiinţare – şi cred că dacă am fi reuşit o calificare în semifinale ar fi fost o contribuţie deosebită din partea noastră”, a declarat Nicolae Croitoru.

Tehnicianul Politehnicii a vorbit şi despre efectul eliminării lui Octavian Ursu, care a văzut al doilea avertisment pe finalul timpului regulamentar de joc: „Sigur că a contat în economia jocului. A trebuit să depunem un efort mai mare. Nu am mai avut forţă de atac. Sigur, consumul a fost unul destul de mare. Mai ales că peste trei zile ne aşteaptă un joc foarte dificil la Astra”

„Faptul că nu am primit gol 120 de minute, mai ales că mai mult de 30 de minute am jucat cu un om în minus, cred că demonstrează că din punct de vedere defensiv jocul a fost destul de bine gândit. Cred că, şi sper să nu mă înşel, dacă ne gândim la raportul ocaziilor de gol şi acolo am stat destul de bine, pentru că am avut în prima repriză trei situaţii bune de a înscrie şi cred că am mai avut încă una în repriza a doua. Din păcate am pierdut la penalty-uri…”, a concluzionat Croitoru.