Antrenorul Nicolae Croitoru a apreciat atitudinea alb-violeţilor la Slobozia, dar a subliniat că starea terenului a dus la imposibilitatea practicării unui joc normal de fotbal. Politehnica a fost învinsă de Unirea (0-1) în runda a 10-a prin golul lui Răzvan Greu.

„Din păcate putem să vorbim mai puţin de fotbal astăzi, a fost mai mult o luptă în noroi. Eu nu pot să remarc decât atitudinea foarte bună pe care întreaga echipă a avut-o, pe toată durata jocului. Din păcate am pregătit ceva întreaga săptămână şi nu am mai putut aplica nimic. Nu a fost decât un joc de luptă. Şi eu m-am întrebat dacă e ok să se joace pe un astfel de teren. Pentru că, repet, nu putem să discutăm despre fotbal. Mingea nu sărea… Au fost multe contacte, puteau să apară şi accidentări. Decizia nu ne aparţine nouă”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Echipa noastră nu a putut miza nici azi pe serviciile lui Claudiu Pamfile, încă în recuperare. „Pamfile va intra în programul echipei de luni… Pe Moţiu am preferat să-l lăsăm să joace 90 de minute (în Liga Elitelor), în condiţiile în care avea posibilitatea să facă deplasarea şi să joace puţin sau deloc. Atunci, fiind şi un jucător foarte tânăr, e important să aibă minute la final de ciclu săptămânal”, a explicat Croitoru.

„Rămânem cu părerea de rău, după un joc în care am luptat şi am făcut efort şi am avut o atitudine foarte bună, că nu am reuşit să scoatem mai mult”, Nicolae Croitoru, antrenor principal Politehnica Timişoara