Politehnica a obţinut astăzi primul succes în campionat sub conducerea antrenorului Nicolae Croitoru. Tehnicianul alb-violeţilor a remarcat jocul mai bun al elevilor săi din repriza secundă a partidei câştigate cu 1-0 la Braşov.

„A fost un joc dificil, aşa cum ne aşteptam. O primă repriză în care am fost preocupaţi să nu dăm prea multe şanse adversarului, pentru a încerca să surprindem pe contraaac. Cel puţin această parte de atac/contraatac nu ne-a ieşit foarte bine. Însă repriza a doua a fost mult mai bună. În care am înscris, ne-am creat şi alte ocazii de gol şi în mare parte am avut controlul jocului. E o victorie importantă pentru noi, pentru că aveam mare nevoie de cele trei puncte, pe de o parte, iar pe de altă parte, pentru faptul că ne dă şi încredere şi linişte pentru săptămâna următoare, ca să pregătim finalul de an”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Nicu Croitoru a vorbit şi despre debutul tânărului din propria pepinieră – Daniel Olariu (născut în 2004) – şi a evidenţiat că echipa noastră a folosit la un moment dat patru juniori în acelaşi timp pe teren: „Cu puţină şansă un debut cu gol. Şi el (n.r. Olariu, în min. 88) a avut un şut bun, o situaţie bună de a înscrie. Ne bucurăm pentru el şi cred că trebuie remarcat că la un moment dat aveam patru juniori în teren plus un jucător sub 21 de ani”.

„Sperăm ca şi săptămâna viitoare să facem un joc bun… Mai ales că există posibilitatea, din ce am citit în presă, să se dea drumul la jocurile cu spectatori şi mi-aş dori prin rezultatele acestea pozitive să le facem şi lor o bucurie”, a concluzionat tehnicianul alb-violeţilor.