Politehnica a obţinut astăzi un succes important în campionat, scor 2-1 cu CSA Steaua, în runda a 15-a Ligii 2. Antrenorul principal Nicolae Croitoru a subliniat cât de mult a contat susţinerea din tribună pentru alb-violeţi şi a vorbit de asemenea despre jocul mai bun prestat de elevii săi în repriza secundă.

„A fost o victorie importantă, avem nevoie de fiecare punct pus în joc. Situaţia din clasament ne obligă. Pe de altă parte, cred că şi nivelul jocului a fost superior sau cel puţin ultimele partide ne arată că suntem în creştere. Trebuie să menţionez că cel puţin în repriza a doua, publicul ne-a fost de un mare ajutor. Efectiv ne-au împins de la spate – au fost extraordinari”, a declarat Nicolae Croitoru.

Întrebat despre ce le-a spus jucătorilor la pauză, Nicu Croitoru a răspuns: „Se pare că ce le-am spus a fost bine. Pentru că repriza a doua a fost mult mai bună. Mai mult motivaţional… pentru că din punctul meu de vedere cred că aceasta a fost problema în prima repriză, ne-am respectat prea mult adversarul, cu ghilimelele de rigoare, sau am respectat numele adversarului şi noi ne propusesem altceva. Se pare că discuţia a fost pozitivă…”

Tehnicianul Politehnicii a explicat că echipa înţelege importanţa momentului din 4 decembrie: „Noi, în discuţiile pe care le avem, chiar şi săptămâna aceasta, (vorbim) pentru că este un eveniment important în istoria clubului şi cred că şi noi putem să ne aducem contribuţia la această sărbătoare prin evoluţii şi rezultate bune”.

Politehnica joacă miercuri, de la ora 18.30, din nou pe teren propriu, în sferturile de finală ale Cupei României, cu FC Argeş.

Foto: Sebastian Tătaru