Antrenorul Politehnicii Timişoara s-a arătat dezamăgit de deznodământul partidei de pe teren propriu cu FC Hermannstadt (scor 1-2), joc din ultima etapă a sezonului regular al Ligii 2.

„A fost un joc în care ne-am pus speranţe. Era ultimul joc al campionatului regular, chiar dacă întâlneam un adversar bun, foarte bun. Cred că şi parcursul nostru de până la ora jocului demonstra că suntem pe o pantă ascendentă şi ne puneam speranţe. Din păcate cred că am respectat mai mult decât ar fi trebuit adversarul în anumite momente ale jocului şi lucrul acesta ne-a costat. Am început foarte bine jocul. Am avut o ocazie mare de a înscrie. Am primit uşor două goluri. Cel puţin golul al doilea şi la începutul reprizei a doua, era 1-1, aveam timp să gestionăm altfel repriza a doua. Însă, foarte foarte uşor, o greşeală impardonabilă… Nu am mai avut forţă să revenim, am făcut eforturi, însă nu am reuşit să ne creăm situaţii foarte clare de a înscrie. Nu a existat decât o presiune asupra adversarului şi cam atât. Păcat pentru că, repet, era un moment bun pentru echipă, poate că şi absenţele au contat într-o oarecare măsură însă asta nu este o scuză”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Tehnicianul alb-violeţilor a vorbit din nou despre problema terenului/stadionului: „Mi-e greu să mă pronunţ, este clar că este o diferenţă mare între Dan Păltinişanu şi Ştiinţa şi, în acelaşi timp, cred că şi jocul este diferit, de la un teren la altul. În primul rând dimensiunile terenului înfluenţează lucrul ăsta, şi în cazul nostru şi în cazul adversarelor”.

„Trebuie să ne recuperăm după jocul de astăzi. Trebuie să ne recăpătăm încrederea, să muncim şi eu sper ca evoluţiile şi, în primul rând, rezultatele să ne ajute să ieşim bine!”, a precizat Croitoru despre duelurile care urmează în play-out.

Politehnica a fost lipsită astăzi de serviciile lui Scutaru, Rogosic (suspendaţi) şi Pamfile (accidentat). În schimb, în lotul de meci a fost prezent Cosmin Bîrnoi după o absenţă îndelungată. „Este (Bîrnoi) o soluţie însă îi lipseau meciurile. Este primul joc în care a fost în lot, a fost o perioadă foarte lungă accidentat. Practic de la meciul cu FC Argeş el a lipsit şi nu a făcut pregătirea cu echipa până la începerea campionatului. O perioadă extrem de lungă. Se pregăteşte foarte bine, a recuperat în bună măsură şi cu siguranţă că în jocurile următoare va reveni în echipă. Pentru că avem nevoie de fiecare jucător şi ne-am dori ca fiecare când intră să îşi aducă aportul la un rezultat pozitiv obţinut de echipă”, a concluzionat Nicu Croitoru.

Foto: Leczki Jozsi