Antrenorul principal al Politehnicii s-a arătat mulţumit de egalul obţinut azi de elevii săi, în inferioritate numerică, pe terenul Concordiei Chiajna, în etapa a XVIII-a a Ligii 2.

„Sigur, este un punct câştigat şi un punct câştigat în compania unui adversar care are obiectiv de promovare, aflată în partea superioară a clasamentului şi care avea şi o motivaţie specială. Se apropie finalul campionatului regular, mai este o etapă şi mai au nevoie de trei puncte pentru a-şi asigura prezenţa în play-off”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii Timişoara.

„Nu aş vrea să comentez acum, mie mi s-a părut destul de uşor, însă cred că ar trebui să văd mai întâi faza şi după aceea să mă pronunţ”, a precizat tehnicianul alb-violeţilor cu referire la eliminarea lui Balsa Rogosic. „…e greu de spus dacă rezultatul ar fi fost altfel, forţa în atac a scăzut, chiar şi în aceste condiţii noi am avut o situaţie, chiar două, de a înscrie”, a mai precizat Nicolae Croitoru.

Politehnica a fost susţinută în deplasare de o galerie numeroasă, lucru apreciat de întreg staff-ul alb-violet: „Sigur a contat foarte mult. Am spus-o de fiecare dată că publicul, suporterii, au un aport extraordinar pentru că ne motivează de fiecare dată şi trebuie să apreciem eforturile pe care le-au făcut, pentru că totuşi este o deplasare lungă”.

Echipa noastră a fost lipsită de serviciile lui Mera (suspendat), Ignea (accidentat) şi Bîrnoi (nerefăcut complet). Mai mult, în timpul jocului de astăzi, Claudiu Pamfile şi Doru Andrei au părăsit terenul având probleme medicale. „Rămâne ca mâine să meargă să facă un control medical, şi el (Pamfile) şi Doru Andrei, pentru că şi el are ceva probleme la genunchi şi vedem despre ce este vorba”, a concluzionat Nicu Croitoru.

Foto: Sebastian Tătaru (arhivă)