Alb-violeţii şi-au îndeplinit misiunea avută în primul joc din play-out, Politehnica învingând-o pe Dunărea Călăraşi cu 3-0 (2-0).

„O victorie, trei puncte, cu un adversar, care, cu tot respectul, la momentul acesta trece printr-o perioadă dificilă. Cu siguranţă că ne-am fi dorit să marcăm mai mult, mai ales în repriza a doua, pentru că aveam şi linişte. Ne-am şi creat câteva situaţii pe care le-am ratat destul de uşor…”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

„Au avut o lovitură de cap în bară în repriza a doua, o minge pe care am tratat-o foarte superficial la o lovitură de colţ, şi au mai avut o situaţie, tot creată de noi până la urmă, căci a fost o pasă de la noi. Lucruri care sunt consecinţa relaxării, pentru că exista şi pericolul ăsta, să tratăm jocul superficial. Nu a fost cazul. Dar poate am devenit puţin mai lejeri în repriza a doua, când puteam să înscriem mult mai mult”, a mai spus tehnicianul alb-violeţilor cu referire la jocul de azi de pe „Ştiinţa”.

„Ne-a dat liniştea necesară să pregătim jocul de la Csikszereda în perioada următoare de două săptămâni”, a concluzionat Nicu Croitoru.

Din lotul nostru de meci au absentat Ioan Mera şi Adrian Zaluschi (accidentaţi).

Cu prilejul „pauzei internaţionale”, care se aplică din acest sezon şi la nivelul Ligii 2, echipa noastră va disputa un amical special cu FC Rapid – meciul de inaugurare al noii arene a giuleştenilor – în data de 26 martie. „Este în primul rând foarte important, cele două galerii sunt înfrăţite şi cred că va fi un lucru deosebit. Pe de altă parte, ţinând seama că şi în lotul nostru sunt destul de mulţi jucători tineri, cred că este o experienţă din care nu au decât de câştigat. Genul acesta de jocuri îi ajută să se dezvolte. Pe de altă parte aş spune că este un test care ne ajută să pregătim meciurile următoare”, a mai spus „principalul” Politehnicii.