Începând cu această săptămână, Orlando Ștefan este noul antrenor al echipelor de junioare.

În vârstă de 32 de ani, antrenor în cadrul Academiei Politehnica Timișoara și cursant la Licența UEFA B, Orlando face pasul către fotbalul feminin și preia grupele U15 și U13 ale clubului nostru. Acesta vine cu un plus de experiență la nivel de copii și juniori și va fi ajutat de Teodora Meluță și Denisa Hațegan, cele două activând deja la aceste grupe din toamna anului trecut.

„În primul rând, vreau să îi mulțumesc domnului manager Mirel Albon și domnului președinte Călin Pașca pentru că s-au gândit la mine. Alegerea lor mă onorează și mă responsabilizează. În momentul în care domnul Albon mi-a propus să antrenez junioarele clubului, am privit totul ca pe o provocare și, în plus, ca o șansă să pot învăța din tainele antrenoratului de la cel mai consacrat antrenor din fotbalul feminin românesc.

Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor, iar împreună cu ceilalți colegi să reușim să creștem valoarea fetelor și să asigurăm clubului multe generații de succes de acum înainte” a declarat Orlando Ștefan.