Pandemia ne-a afectat pe toţi. Alb-violeţii nu au mai putut intra pe gazon. Iar afacerile multora dintre susţinătorii noştri şi nu numai au fost suspendate sau închise parțial.

De aceea am hotărât să punem la bătaie un pachet de promovare Silver pentru un business timișorean afectat de pandemie. Acest lucru presupune, printre alte beneficii, ca logo-ul afacerii să fie prezent pe șortul de joc al ”Băieților în ghete” în noul sezon. Pentru asta am invitat suporterii să ne trimită poveștile lor, urmând ca ele să fie votate de către voi! Am mai făcut până acum cunoștință cu Florin și cu Andrei, iar acum a venit rândul unei doamne. Să o ascultăm:

Roxana Cuș

”Ambiția, dorința de a lăsa ceva frumos in urmă, de a schimba măcar destinul unui om și familia sunt lucrurile care m-au ajutat să merg mai departe!”

Că răspuns a provocării lansate de dvs am ales sa va spun și povestea mea:
Sunt Roxana Cuș, o ardeleancă get- beget (așa cum spunem noi) din Oradea, care și-a petrecut ultimii 22 de ani printre bănățeni și simte că și-a găsit locul alături de ei. Pasionată de cifre și lucruri exacte nu puteam să fiu decât absolventa unei facultăți de profil-  Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și poate ca și un semn a ceea ce avea să se întâmple mai apoi, am ales specializarea Management.
După 8 ani petrecuți în domeniul economiei, timp în care, în paralel, am început să îmi manifest interesul pentru educație și să predau matematica în particular copiilor care doreau să își completeze sau consolideze cunoștințele, am realizat că îmi doresc cu adevărat să aduc o schimbare în acest domeniu.
De aici,  a apărut în urmă cu 2 ani și ideea „Exploratorii Cunoașterii”, un altfel de afterschool, unul în care copiii să se simtă iubiți, apreciați, să descopere ceea ce îi pasionează, iar visul lor să prindă aripi! Am creat un spațiu special, adaptat nevoilor lor, un loc în care vin cu drag și care prinde viață datorită lor. În ultimul an, copiii care au participat la programul nostru de afterschool au colorat spațiul cu veselia și zâmbetele lor, dar și performanțele din diverse domenii.
Odată cu pandemia, ne-am dat seama că acesta este momentul în care putem da exemplul potrivit copiilor legat de ideea de a te reinventa, a renaște din propria cenușă și a găsi mereu o soluție la problemele noastre. Am început să ne mutăm activitatea în mediul online, unde am organizat ateliere de Pictură, Origami, Craft sau Povești, totul pentru ca ai noștri copii să ne simtă alături de ei.
Am învățat că ÎMPREUNĂ, TOTUL VA FI BINE și așa a fost, că acolo unde există empatie și dragoste de oameni există și soluții pentru orice problemă! Așa a fost și în cazul nostru. Am gândit un program de vară destinat copiilor cu vârste între 3 ani și 6 luni – 10 ani, un program care până acum s-au bucurat de un adevărat succes!
Un alt lucru pe care îl fac din și cu tot sufletul este voluntariatul. Voluntariatul și dorința de a face lucrurile cât mai bine și la un alt nivel, m-au determinat să urmez cursurile Facultății de Asistență Socială.  Aici am descoperit familia Academiei Mămicilor din Timișoara, alături de care îmi doresc să aducem zâmbete pe fața cât mai multor oameni și în special să schimbăm destinele cât mai multor copii. Personal, nu sunt străină de spiritul întreprinzător și empatia pe care suporterii Politehnicii o arată comunității locale și nu numai. Atunci când ești obișnuit să primești telefoane prin care oamenii îți solicită ajutorul, în preajma Crăciunul trecut, noi am primit un telefon prin care unul din voluntarii Druckeria s-a oferit să ne ajute. Și așa a început o frumoasă colaborare, care a dus speranța în multe familii lipsite de ajutor.
De ce Politehnica Timișoara și cum ne-ar ajuta acest parteneriat? Pentru că e visul oricărui pitic să ajungă într-o bună zi fotbalist, pentru că unii dintre ei sunt suporterii echipei de când erau de-o șchioapă, pentru că voi sunteți un EXEMPLU pentru ei, un club diferit! 
Ambiția, dorința de a lăsa ceva frumos in urmă, de a schimba măcar destinul unui om și familia sunt lucrurile care m-au ajutat să merg mai departe în toată această perioadă! 

V-a plăcut povestea Roxanei? O veți putea vota, în curând, pentru a o ajuta să obțină un pachet de promovare Silver din partea noastră. Susținem comunitatea locală!