Echipa noastră nu are timp să se bucure foarte mult de succesul din Cupă cu Rapid. Duminică, alb-violeţii au un nou meci important în Liga 2, pe terenul nou promovatei Unirea Dej.

Politehnica speră ca după succesul de ieri să-şi schimbe şi parcursul din campionat. „Ne dă speranţe că se poate, avem jocuri grele în continuare, suntem îngrijoraţi în acelaşi timp pentru că timpul până la jocul de la Dej este unul foarte scurt. Noi sperăm ca din punct de vedere fizic să ne refacem. Mizăm şi pe aspectul psihic, victoria cu Rapid sper să ne asigure un moral bun şi sperăm ca la Dej să obţinem un rezultat pozitiv, de care avem foarte mare nevoie”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

„Este o echipă care joacă cu foarte mult entuziasm, cu foarte mult angajament, un joc direct pe poartă. …sperăm să găsim cele mai bune metode să contracarăm jocul lor şi, în acelaşi timp, să ne refacem jucătorii şi să fim la un nivel optim duminică”, a spus tehnicianul alb-violeţilor despre adversarul de poimâine.

Întrebat despre absenţele lui Bîrnoi, Benzar şi Prodan din lotul de meci cu Rapid, Nicolae Croitoru a răspuns: „Cu toţii trebuie să înţelegem că performanţa se poate obţine cu foarte multă muncă, disciplină. Eu cred că am reuşit să transmitem acest mesaj pentru toată lumea. Nu i-am pus un pic la colţ… cred că a fost şi sper să fie o măsură care să aibă efect”.

Partida Unirea Dej – Politehnica Timişoara se dispută duminică, de la ora 13.00 (netelevizată), în etapa a XII-a a Ligii 2. Gazdele sunt pe locul 14, cu 12 puncte, în timp ce echipa noastră se află o poziţie mai jos, cu doar zece puncte acumulate până acum.

Foto: Leczki Jozsi