FC Universitatea Cluj a câștigat meciul cu Politehnica Timișoara din etapa 6 a Ligii 1, scor 2-0, însă nerespectând regulamentul, iar Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a admis contestația Politehnicii, sancționând cu forfait echipa din Cluj.

Regulamentul prevede că echipele din Liga 1 Feminin trebuie să aibă pe teren două junioare Under 19 pe toată durata partidei. În timpul meciului FC Universitatea Cluj – Politehnica Timișoara, în minutul 68 o jucătoare născută în 2005 a fost schimbată cu o senioară, echipa rămânând astfel doar cu o jucătoare Under 19 până în minutul 85, când au fost introduse pe teren două junioare născute în 2004.

Reprezentanții clubului Politehnica Timișoara au depus contestație imediat după fluierul final, iar Comisia de Disciplină întrunită în 2 noiembrie 2022 a admis contestația. Astfel Politehnica Timișoara câștigă meciul cu 3-0 la masa verde și devine liderul solitar al Ligii 1 cu 21 de puncte, urmată de FC Universitatea Cluj cu 18 puncte și AFK Csikszereda cu 13 puncte.