În ultimele luni numărul fetelor care s-au orientat către Politehnica Timișoara a crescut, totalul jucătoarelor noastre legitimate depășind 70 (senioare, junioare U17, junioare U15, junioare U13 și mai mici).

Odată cu venirea primăverii, Politehnica Timișoara lansează proiectul ”Primii pași spre performanță” cu scopul de a atrage cât mai multe fetițe către fotbal, pentru a completa grupa U13 și a forma grupa U11 în vederea participării în sezonul următor în Campionatul Național Under 13, respectiv Campionatul Național Under 11.

În cadrul proiectului vom vizita școlile generale din Timișoara și județul Timiș alături de jucătoarele din echipa de senioare, vom organiza meciuri amicale în județ, vom oferi publicului interviuri cu jucătoare din cadrul grupelor de junioare, cu părinți de junioare, șamd.

Fetițele se vor antrena sub îndrumarea lui Orlando Ștefan, antrenor în cadrul Academiei Politehnica Timișoara, secondat de jucătoarele Teodora Meluță și Denisa Hațegan, activitatea fiind coordonată de managerul Mirel Albon.

Pentru categoria Under 13 sunt așteptate fetițe născute în anii 2010 și 2011, iar pentru categoria Under 11 fetițe născute în anul 2012 și mai mici.

În lunile care au trecut de când am început proiectul Politehnica Timișoara, numărul fetițelor care au venit la fotbal a crescut vizibil. Dacă la primele antrenamente erau maxim 10 fetițe, săptămânile trecute aveam terenul de la Baza 2 plin, iar acest lucru ne umple inima de bucurie. Ne dorim să oferim acestor fete un mediu profesionist, sănătos, orientat spre performanță, în care ele să crească și să treacă prin toate etapele, cele mai bune ajungând în final la echipa de senioare a Politehnicii Timișoara. Suntem siguri că atât în Timișoara, cât și în județ, vom descoperi fetițe talentate care să facă primii pași spre performanță alături de noi” a declarat managerul Mirel Albon.