Bulldog Burger e cu noi! Unul dintre cele mai noi și mai fresh proiecte culinare timișorene devine partener al echipei de fotbal feminin Politehnica Timișoara pentru sezonul în curs. Violeți, pasionați de sport și iubitori de Timișoara, cei de la Bulldog Burger nu puteau sta deoparte așa că au decis să ne dea o mână de ajutor pentru a populariza noțiunea de fotbal feminin la noi în oraș!

Deschis la începutul lunii august a acestui an, în parcarea Supeco din zona Circumvalațiunii, Bulldog Burger e o afirmație curajoasă a supremației calității față de comoditate, fiind amplasat la doar câteva zeci de metri de locația unui lanț fast-food prezent la nivel mondial.

It’s not a burger, it’s a vogue!

Motto-ul noilor noștri parteneri descrie perfect abordarea lor în dorința de a vă oferi cel mai bun burger. Puteți alege dintre cele opt variante propuse, la un preț unic de 40 lei. Sos de trufe? Mozzarella di bufala? Carne Black Angus de cea mai bună calitate? Da, vă rugăm!

Puteți descoperi oferta completă a prietenilor noștri de la Bulldog Burger pe www.bulldogburger.ro. Și, bineînțeles, vizitați-i în locația din Calea Circumvalațiunii, parcarea Supeco, vă veți simți ca între prieteni. Puteți să o faceți oricând, programul e 24/7!

Încă ceva, v-am spus că locația e dog-friendly? 🙂

Devino partener Politehnica Timișoara Femina

Și susține-ne în încercarea noastră de a face cunoscut fotbalul feminin în Timișoara. Vrem să luăm titlul, vrem să jucăm în Champions League, vrem să reprezentăm cu mândrie brandul Politehnica. Dacă dorești să îți asociezi afacerea cu un domeniu în expansiune rapidă, cu un set de valori bine definit, dă-ne un semn la femina@sspolitehnica.ro. Ne-ar face mare plăcere să îți putem prezenta oferta noastră de publicitate pentru acest sezon! Poli suntem noi!