În perioada 4-5 iunie, Politehnica Timișoara va participa la Turneul Internațional de Fotbal din Dirinon – Franța, un eveniment anual organizat de Asociația Sportivă din Dirinon, începând cu anul 1995. Acesta este mai mult decât un eveniment sportiv, este o experiență unică trăită de peste 1000 de jucători, care pe parcursul acestor zile vor locui la familiile implicate voluntar, vor vizita împrejurimile în zilele de dinainte și după turneu și au oportunitatea de a lega prietenii cu copii din mai multe țări.

Politehnica Timișoara va participa cu două echipe la acest turneu: o echipă de junioare la competiția feminină U13, iar a doua echipă va participa în competiția U11, în care vor întâlni echipe de băieți.

La U13 Politehnica Timișoara se află în grupă cu EA Guingamp, FC Nantes, VGA Bohars, ES Cranou și FC Lorient, în timp ce la U11 va întâlni FC Porto, FC Baud, FC Chateaulin, AC Plouzane și RC Lesneven.

Printre numele sonore care mai participă la ediția din acest an se numără Benfica Lisabona, Olympique Marseille, AS Monaco, RSC Anderlecht, Betis Sevilla, SCO Angers, Montpellier HSC, Stade Brestois 29, FC Toulouse etc.