Unul dintre tricourile licitate în scop caritabil cu ocazia meciului Politehnica – Rapid e din nou „pus la bătaie”. De această dată pentru a-l ajuta pe băiatul fostului fotbalist Mihai Hromei.

Fotbalul timişean a venit în sprijinul micuţului Matei Hromei anul trecut prin turneul „Împreună pentru Matei”, organizat la Şag. Lucru care nu a mai fost posibil în anul 2020 din cauza pandemiei. Puştiul în vârstă de doar cinci ani suferă de o afecţiune neurologică şi are nevoie permanent de un tratament costisitor.

Printre cei care au sărit în sprijinul familiei Hromei se numără şi mijlocaşul nostru, Alin Ignea. Tricoul său cu numărul 24 a fost câştigat de un susţinător apropiat al Politehnicii şi oferit cadou fiului acestuia – Lucas Ignea (foto mare). „Joacă şi el la Politehnica, la grupa lui Gelu Haidău. E pasionat, ştie jucătorii, îi ştie pe toţi pe nume de la Poli”, ne-a spus Alin despre juniorul în vârstă de 6 ani şi jumătate.

Alin şi Lucas au decis să scoată acum la licitaţie tricoul pentru a-l ajuta pe Matei. „Am provocat la rândul meu mai mulţi jucători să pună şi ei tricouri la licitaţie. Au răspuns până acum, printre alţii, Mario Camora, Larie, Haruţ şi urmează Sorescu, Vlad Dragomir. La rândul ei aceştia provoacă alţi colegi”, a precizat Alin Ignea.

Cei care doresc să liciteze pentru tricoul lui Alin o pot face AICI, postând suma la secţiunea de comentarii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru celelalte tricouri puse în licitaţie şi care pot fi găsite pe profilul său de Facebook. Pentru fiecare tricou licitaţia durează trei zile de la momentul postării. Câștigătorii vor trimite banii direct in contul lui Matei: RO71INGB0000999903860233 (Hromei Mihăiță).