Suntem încântaţi să anunţăm că fostul nostru vicecăpitan – Cristian Scutaru – e cel mai nou antrenor din cadrul Academiei Politehnica Timişoara. „Scuti” va antrena grupa alb-violetă de copii născuţi începând cu anul 2016.

Cristian Scutaru (35 ani) a fost unul dintre liderii Politehnicii din ultimii ani. Sosit în ianuarie 2018, experimentatul fundaş central a înregistrat 106 partide şi a înscris două goluri pentru echipa noastră la nivelul Ligii 2. În ediţia trecută de campionat a evoluat în 18 meciuri, la care se adaugă alte trei apariţii în Cupa României.

Născut pe 13 aprilie 1987, la Reşiţa, acesta a început fotbalul la CSMR. A mai jucat la Jiul Petroşani, FC Politehnica Timişoara (de două ori vicecampion şi nouă partide disputate în cupele europene), CFR Timişoara, CS Buftea, Dinamo, ACS Poli (o promovare în Liga I) şi UTA. A fost totodată internaţional de juniori iar la naţionala de tineret a marcat un gol în nouă apariţii. La nivelul primei ligi a înregistrat 116 jocuri şi a înscris în trei rânduri.

Cristian Scutaru şi-a reziliat contractul de jucător cu Politehnica şi evoluează în continuare la nivelul Ligii a IV-a Timiş, pentru CSC Peciu Nou.

Pe această cale îi mulţumim pentru întreaga activitate din teren în tricoul alb-violet şi îi urăm totodată mult succes în noua postură la clubul nostru!