A sosit momentul să anunțăm prima certitudine pentru sezonul următor: Teodora Meluță continuă la Politehnica Timișoara!

Venită în vara anului trecut, odată cu startul proiectului Politehnica Timișoara Femina, Teodora Meluță a devenit rapid o jucătoare de bază a echipei noastre, după recuperarea totală în urma accidentării suferite în Elveția. Teo a debutat pentru Politehnica Timișoara în prima etapă, la Alexandria, când a intrat în minutul 65. De atunci a jucat în toate meciurile din acest sezon, acumulând un total de 1792 minute în Liga 1 și Cupa României. De asemenea, este pe locul 2 în topul marcatoarelor noastre, cu nouă goluri.

Am început acest sezon mai greu, însă știam de la început că este nevoie de timp și multă muncă pentru a construi o echipă, pentru a ne forma un stil de joc, pentru a ne cunoaște în teren. Cred că în acest play-off am demonstrat că suntem o echipă puternică și chiar se văd roadele a 10 luni de muncă. Momentan suntem pe locul trei înainte de ultima etapă, nu cred ca se va schimba clasamentul după ziua de duminică și pentru noi acest loc pe podium este o mare realizare.

Eu am ales să rămân la Politehnica Timișoara pentru că, după meciurile din această primăvară, am foarte mare încredere că în sezonul viitor vom obține mult mai mult. Avem mulți oameni lângă noi, avem tot sprijinul și toate condițiile pentru a face performanță, pentru a duce Politehnica Timișoara cât mai sus. Înainte Politehnica!” a declarat Teo Meluță.