In etapa 10 a Ligii I, Politehnica Timișoara a întâlnit în deplasare echipa CSȘ Târgoviște pe terenul din cadrul Complexului Turistic de Natație. Politehnica a dominat cap-coadă meciul, obținând cele trei puncte prin victoria cu scorul de 7-2.

Poli a condus ostilitățile și s-a instalat în jumătatea adversă încă din primele secunde. După câteva ocazii ratate de Dobai, Ancăș sau Roșu, Denisa Hațegan a deschis scorul în minutul 18 când a reluat cu piciorul în poartă balonul centrat de Clara Roșu. În minutul 27 Teodora Meluță pasează printre fundașii adverși, iar Anca Dobai execută portarul, urmând ca după două minute tot Meluță să facă 3-0 cu un șut de la marginea careului. Pe fondul unei relaxări în tabăra noastră, gazdele au revenit pe tabelă cu două șuturi de la distanță trimise de Istrate Adriana și Roman Anamaria, stabilind scorul de 2-3 la pauză.

La scurt timp după startul reprizei secunde Clara Roșu transformă o lovitură de pedeapsă obținută de Anca Dobai. După doar câteva minute, în minutul 52, Denisa Hațegan a reușit dubla tot în urma unui corner și centrare venită din partea Andei Jivan. Politehnica a continuat să preseze poarta gazdelor, iar următorul gol a venit în minutul 65, când Clara Roșu a șutat puternic, mingea trecând linia porții după ce lovește bara. Scorul final a fost stabilit superb de Cristina Sucilă cu un gol din semi-foarfecă.

Acest meci aduce câteva premiere: este primul meci în care toate junioarele apte din lot sunt titulare, Denisa Hațegan a marcat primele ei goluri din cei trei ani de când joacă fotbal și Alexandra Dăniloaia a debutat în poarta noastră pe finalul meciului.

În Liga 1 urmează o pauză competițională datorată acțiunii Echipei Naționale, urmând ca ultima etapă să se joace pe 5 decembrie, când Politehnica Timișoara primește vizita echipei Banat Girls.

Politehnica Timișoara: 30. Cosmina Roșu (12. Alexandra Dăniloaia) – 14. Anda Jivan (6. Denisa Heisu), 22. Nicol Dincă-Vuia, 15. Denisa Hațegan, 7. Florentina Ancăș, 5. Teodora Meluță (cpt.), 10. Nikoleta Kurja (27. Genoveva Roșie), 8. Clara Roșu, 2. Anca Dobai, 20. Roxana Dovîncescu, 19. Andreea Șepețan (24. Cristina Sucilă).