Meci fără istoric în etapa a treia a Ligii I, Politehnica Timișoara învingând echipa Fotbal Feminin Baia Mare cu scorul de 17-0.

Scorul a fost deschis în minutul 7 de Nikolina Cakovic cu un șut din interiorul careului, după o pătrundere a Biancăi Ienovan. După opt minute tot Cakovic face 2-0 marcând în poarta goală, după ce în primă fază portarul respinge balonul expediat de Ienovan.

În minutul 22 Anda Jivan face 3-0 cu un șut pe jos, ca după trei minute Teo Meluță să își treacă numele pe lista marcatoarelor cu un gol din penalty, după un fault asupra Clarei Roșu. În minutul 30, Roxana Mirea ia o acțiune pe cont propriu și pătrunde în careu centrând pentru un șut din prima perfect al lui Emilin Araujo. Clara Roșu face 6-0 cu un șut puternic pe jos, iar Cristina Sucilă marchează din nou un golazo cum deja ne-a obișnuit – direct în vinclu de la peste 20 de metri.

Anda Jivan profită în minutul 43 de o neînțelegere între portar și fundaș și reusește dubla, scorul de 9-0 la pauză fiind stabilit de Bianca Ienovan, după ce driblează toate adversarele ieșite în cale.

Revenită de la vestiare, Politehnica Timișoara nu s-a oprit, Bianca Ienovan ajungând la hat-trick în patru minute. Larisa Grigore face 12-0 cu un șut de la marginea careului, iar în minutul 57 marchează din nou Cakovic după o pasă pe culoar a Florentinei Ancăș. Grigore și Cakovic își returnează assist-urile pentru golul cu numărul 14, respectiv 15, apoi Cakovic ajunge la cinci goluri după ce recuperează balonul la marginea careului. Scorul final de 17-0 este stabilit de Florentina Ancăș după o pasă pe culoar dată de Bianca Ienovan.

În următoarea etapă Politehnica Timișoara va juca în deplasare la Giurgiu cu FC Carmen București, meci programat în data de 25 septembrie, ora 13:00.

Politehnica Timișoara: 30. Cosmina Roșu – 5. Teodora Meluță (cpt.), 28. Antonia Bratu, 22. Nicol Dincă-Vuia (4. Cristina Codrescu 46’), 3. Emilin Araujo dos Anjos Rodrigues (7. Florentina Ancăș 46’), 24. Cristina Sucilă, 26. Roxana Mirea (10. Nikoleta Kurja 46’), 8. Clara Roșu, 14. Anda Jivan (11. Larisa Grigore 46’), 16. Bianca Ienovan, 9. Nikolina Caković.

Rezervă neutilizată: 1. Sara Câmpean

Fotbal Feminin Baia Mare: 12. Lorena Puja – 18. Camelia Daneliuc, 3. Gabriela Țîțu, 6. Diana Butuza, 9. Andreea Indrecan, 5. Bianca Marița, 10. Dariana Indrei (cpt.), 19. Andreea Costin, 26. Denisa Sut, 16. Elina Coceanovschi, 4. Paula Tarău.

Rezerve: 30. Patrisia Drule, 11. Lorena Pop, 20. Dariana Szalay, 14. Larisa Olar.