Plăcerea este de partea noastră să vă informăm că Politehnica Timișoara va lua parte și în acest an la acțiunea CAFE Week of Action perioada 12 – 20 martie 2022.

Center for Access to Football in Europe (CAFE) este o organizație ce are ca scop promovarea fotbalului în rândul persoanelor cu dizabilități și răspândirea mesajului principal al acesteia: ”FOTBAL TOTAL – ACCES TOTAL”. În fiecare an organizația CAFE colaborează cu marile cluburi de fotbal din Europa astfel încât într-un interval de timp al anului să se militeze pentru a facilita și mai mult accesul persoanelor cu dizabilități la meciurile de fortbal.

În consecință, Politehnica Timișoara este singurul club de fotbal din România care dă curs an de an acțiunii CAFE Week of Action, iar pentru clubul nostru este o adevărată onoare să ne alăturăm unor cluburi precum: Borussia Dortmund, Barcelona, FC Porto și multe alte cluburi galonate din Europa.

PROGRAMUL POLITEHNICII ÎN CAFE WEEK OF ACTION 2022 | #TOTALACCESS

Vineri, 18 martie 2022, îi vom vizita alături de jucătorii Harrison Devenish-Meares, Alin Ignea, Denis Radu și Nicolae Sofran pe partenerii și totodată prietenii noștri de la Fundația ”Pentru Voi” – ONG ce oferă servicii sociale pentru aproximativ 200 de adulţi cu dizabilităţi intelectuale şi familiile acestora din Timişoara şi împrejurimi. Scopul vizitei este de a îi invita oficial pe beneficiarii Fundației ”Pentru Voi” la meciul din data de 19 martie 2022 contra Dunării Călărași ce va avea loc pe stadionul Știința.

Deoarece ne dorim ca vizita noastră să nu fie interpretată ca o simplă întâlnire, magazinul oficial al clubului nostru ne va ajuta cu o gamă diversificată de materiale promoționale pe care o vom oferi beneficiarilor fundației. De asemenea acțiunea este susținută și prin ajutorul partenerului nostru comun Fifty Five Bistro. O parte din beneficiarii locuințelor protejate se bucură săptămânal de mâncarea foarte gustoasă a prietenilor de la Fifty Five Bistro (Timișoara, str. Amforei, nr. 3). Ingredientul lor secret este responsabilitatea socială și sunt de acord să le fie „furată” rețeta și de alte restaurante solidare cu persoanele cu dizabilități intelectuale.

Iar cum în lumea fotbalului din România și nu numai suntem recunoscuți prin sintagma #unclubdiferit vă aducem la cunoștință că pentru meciul amical cu FC Rapid 1923 din 26 martie 2022 am pregătit o serie de surprize prin care dorim să ne manifestăm încă o dată empatia față de suporterii cu dizabilități. Rămâneți aproape.

FOTBAL TOTAL – ACCES TOTAL

POLITEHNICA – ECHIPA COMUNITĂȚII