Sâmbătă, 15 ianuarie, clubul nostru a organizat la Baza Sportivă nr. 2 Politehnica a doua întâlnire dedicată schimbului de experienţă, la nivel teoretic şi practic, pentru antrenorii din zona Timişoarei şi nu numai.

Reamintim că prima ediție a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Atunci s-au discutat noțiuni generale și a fost prezentat conceptul de dezvoltare al academiei Politehnicii – „Un Club Diferit”.

Ediţia de ieri a meeting-ului a fost dedicată categoriei de vârstă 4-7 ani și fotbalului 3 versus 3. Evenimentul de sâmbătă a fost structurat în două părți (prima parte a fost teoretică iar a doua – practică). Precum la prima ediţie, cursul a fost susţinut de metodistul Sandu Tăbîrcă, şeful Departamentului tehnic al Academiei Politehnicii.

Au participat antrenori de la cluburile: CS Atletico Timișoara, LPS Banatul, CFR Timișoara, CS Giroc-Chișoda, CSC Dumbrăvița, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, CS Timișul Șag, Viitorul Arad, CSS Bega Timișoara, Electrica Timișoara și, bineînțeles, Politehnica Timișoara.

Următorul schimb de experienţă de acest gen va fi organizat în luna februarie sau martie, ocazie cu care se va discuta despre următoarea categorie de vârstă, raportată la structura clubului nostru – 7-9 ani şi fotbalul 4+1.