Politehnica Timişoara vs Luceafărul Oradea

august 19, 2018 | 6:00 pm
Stadion "Dan Păltinișanu"

Recap

Min. 84 Schimbare la Poli: iese Velici, intră Plămadă. La oaspeți, a intrat Paraschiv, în locul lui Ludușan.

Min. 83 Bănică reia din fața porții, pe lângă țintă.

Min. 82 Bănică pătrunde în careu, intră în unghi și încearcă să scoată mingea în fața porții, dar Moga respinge în corner.

78 Ignea trimite peste poartă, de la 18 metri, din lovitură liberă.

Min. 77 Cartonaș galben văzut de Ban.

Min. 70 Prima schimbare la oaspeți: a intrat Mitrică în locul lui Dulca.

Min. 67 Cartonaș galben văzut de Vasile Pop.

Min. 66 Bănică șutează periculos, de la 14 metri, dar Moga respinge în corner cu un reflex extraordinar.

Min. 63 Cartonaș galben văzut de Ignea.

Min. 53 Ocazie imensă pentru Poli. La o bâlbâială a apărării orădene, după un corner executat de Ignea, Mera ajunge să șuteze de la șase metri, însă exact pe direția lui Moga.

Min. 46 A început repriza a doua. Două schimbări la Poli: au ieșit Vidrăsan și Miholca, în locul lor intrând Nicolescu și Bănică.

Pauză pe „Dan Păltinișanu”. 0-0, după o primă repriză în care Politehnica a avut mai mult posesia, însă ocaziile de gol clare au fost totuși puține.

Min. 42 Recentrare cu capul a lui Bozian, Mera sare cu Moga la limita careului mic, dar portarul oaspeților reușește să respingă.

Min. 32 Vasile Pop scapă periculos spre poartă, din lateral stânga, însă Murariu blochează.

Min. 26 După un corner de pe partea stângă, mingea ajunge la Scutaru, în poziție excelentă de șut, la 16 metri, dar fundașul polist luftează.

Min. 23 Pauză de hidratare.

Min. 21 Vasile Pop trimite peste poartă, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Min. 18 Schieb îl lansează pe Bozian, Moga iese din nou hazardat la marginea careului, dar reușește să-l blocheze pe șeptarul polist.

Min. 7 Prejmereanu trimite o pasă neglijentă spre portar, interceptată de Bozian, care intră însă în unghi și pierde posesia. Prima situație importantă de gol a meciului.

Min. 1 A început meciul.

Ultimul meci al rundei a 3-a din Liga a II-a se joacă astăzi, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Politehnica Timișoara primește vizita Luceafărului Oradea, cele două echipe aflându-se la a patra întâlnire în acest eșalon. Alb-violeții s-au impus cu 2-0 în precedenta confruntare de la Timișoara, disputată toamna trecută, pe stadionul „Știința”.

Politehnica Timișoara (antrenor Cosmin Petruescu): Murariu – Bilia, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheș – Vidrăsan, Ignea – Miholca, Bozian, Schieb – Velici. Rezerve: Borbei – Coadă, Cojocaru, Nicolescu, Plămadă, Bănică, Lazea

Luceafărul Oradea (antrenor Cristian Lupuț): Moga – Ludușan, Oroș (cpt.), Opriș, Ban – Lukacs, Prejmereanu – Dulca, Codoban, Gunie – V. Pop. Rezerve: Goia – Băican, Paraschiv, Chiorean, Mitrică, Drăgan, Preoteasa.

Arbitri: Ionela Peșu (Craiova) – Ramona Udrea (Târgu Jiu) și Alina Mihoc (Arad). Rezervă a fost desemnat Alexandru Gornic (Arad), iar observatori vor fi Vasile Marc (Cluj) și Teodor Biriș (Hunedoara).

Detalii

Dată Ora Campionat Sezon Ziua meciului Rezultat final
august 19, 2018 6:00 pm Liga a 2-a 2018/2019 Etapa 3 90'

Venue

Stadion "Dan Păltinișanu"
Strada Sfânta Rozalia 1, Timișoara, Romania

Rezultate

Club1st Half2nd HalfGoals
Politehnica Timişoara000
Luceafărul Oradea000