V-am prezentat de nenumărate ori sloganul “Înving cei ce nu cedează”, dar cum ar fi ca acest motto să reprezinte un imbold și motiv de a lupta pentru propria viață pentru un tânăr polist de numai 14 ani care suferă de o boală cardiacă gravă?

De fiecare dată ne-am implicat și am răspuns pozitiv în ajutorarea suporterilor poliști care au întâmpinat probleme de sănătate. Acțiunile noastre sociale din trecut vorbesc de la sine și vă reamintim câteva dintre ele:

CU TOȚII PENTRU CHRIS!

Chris Bugariu este un tânăr fotbalist legitimat la grupa 2007 a clubului nostru. În prezent Chris trece printr-o perioadă dificilă, fiind diagnosticat cu o boală ce necesită o intervenție chirurgicală complicată și costisitoare în străinătate. Nu am rămas niciodată impasibili la problemele celor din jurul nostru, nu vom rămâne nici acum, când e vorba de unul de-al nostru.

În perioada 14 noiembrie – 22 noiembrie (ora 17:00) vom scoate la licitații două tricouri purtate de Marius Marin. Este vorba de echipamentul celor de la AC Pisa 1909 și un tricou purtat de Marius la naționala României U21. Ambele tricouri vor purta semnătura talentatului jucător timișorean. Toți banii obținuți (tricouri plus donații) vor fi redirecționați în vederea susținerii financiare către Chris.

Marius Mihai Marin s-a născut pe 30 august 1998, la Timişoara. Talentatul mijlocaş central a efectuat junioratul la FC Politehnica şi ACS Poli, debutând în Liga 2 pentru cea din urmă. A atras devreme atenţia unor cluburi importante din Italia, dar în sezonul 2015-16 a ales să evolueze pentru echipa noastră, având o contribuţie importantă la promovarea Politehnicii în eşalonul secund.

A marcat un gol în 23 de meciuri la nivelul „C”-ului, dar s-a remarcat în special prin pasele sale decisive şi evoluţia foarte matură la mijlocul terenului. Mutarea sa în Italia s-a oficializat la împlinirea vârstei de 18 ani, când a semnat cu Sassuolo, club care l-a împrumutat în Serie C, la Catanzaro şi Pisa. Cu cea din urmă a promovat în Serie B iar evoluţiile foarte bune i-au determinat pe toscani să-i ofere o înţelegere permanentă. Marius e şi un obşinuit al loturilor naţionale, fiind în prezent component de bază al reprezentativei „tricolore” U21.

Cum licitez? Cum pot să ajut?

Licitațiile pentru cele două tricouri încep de la suma de 200 lei și se vor desfășura separat. Vă oferim posibilitatea de a licita o sumă prin următoarele mijloace:

  • comentariu la postarea de pe Facebook
  • mesaj privat pe rețelele de socializare
  • email la contact@sspolitehnica.ro
  • postare pe forumul Druckeriei.

Alte modalități de a îl susține prin donații pe tânărul polist Chris Bugariu:

  1. Transfer bancar
  • cont lei: RO85BRDE360SV89755053600
  • cont EUR: RO72BRDE360SV08285013600 – swift BRDEROBU
  • beneficiar: ACS ASU Politehnica Timisoara
  • mențiunea pentru Chris

2. Revolut – 0723951775

Mulțumim tuturor pentru sprijin.

UNUL PENTRU TOȚI ȘI TOȚI PENTRU POLI!